Webwinkel Keur Certificering

Bekijk beoordelingen

0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

OV-chipkaart kapot?

OV-chipkaart kapot? Dan bent u hier bij het juiste adres.

Zorg dat uw OV-chipkaart niet meer stuk raakt middels een van OV-hanger, OV-hoesje of andere artikelen in onze webshop.

Wij hebben diverse producten die zorgen dat uw OV-chipkaart niet snel meer kapot/defect gaat. Onze producten zijn gemaakt van kunstleder, leder, gerecycled pu, aluminium en metaal.

Ook maken wij artikelen op maat naar uw wens. Vraag naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar info(@)ovhanger.nl.

OV-hangers  OV-hoesjes

 

OV-hanger stimuleert het gemakkelijk reizen in het openbaar vervoer.

Producten zijn milieuvriendelijk geproduceerd!

groen

Lopen en fietsen is uiteraard het best voor het milieu, maar hoe zit het als u met andere vervoermiddelen reist? Één kilometer met de trein levert vijf keer minder milieubelasting op dan dat u met de auto reist, dit blijkt uit inventarisatie van milieu adviseurs.

Tips milieuvriendelijk dagelijks vervoer
-Lopen en fietsen belasten het milieu het minst. Dus ook op weg naar het station, de tram of bushalte!
-De trein is altijd een milieuvriendelijke keuze, en u verplaatst zich vaak sneller dan met de auto in de spits. (gebruik hier uw OV-hanger voor uw OV-chipkaart)
-De elektrische vervoermiddelen trein, tram en metro zijn gunstiger voor het milieu dan de gemiddelde bus. (gebruik hier uw OV-hanger voor uw OV-chipkaart om snel in- en uit- te checken)
-Heeft vervoer met uw eigen auto toch de voorkeur? Koop dan een nieuwe, zuinige auto en reis bij voorkeur met anderen samen. Oudere auto’s zijn aanzienlijk slechter voor het milieu.
-Ouder brommers en scooters zijn echte luchtvervuilers, vooral die met een tweetaktmotor.

 

 

Onze producten als relatiegeschenk?

Wilt u OV-hangers of OV-hoesjes laten bedrukken? Het vergroten van naamsbekendheid, goodwill kweken of gewoon een premium om weg te geven tijdens een beurs? U heeft op deze manier een origineel gadget! Vraag snel een offerte aan via het contactformulier, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

Relatiegeschenk. Afname 400stuks OV-hangers met bedrukking in 2 kleuren, 400 stuks anonieme OV-chipkaarten en 400 stuks op maat gemaakte geschenkdoosjes met full-colour bedrukking. Een succesvolle gift met vele leuke reacties!

OV-hangers als relatiegeschenk

 

OV-hanger, OV-hoesjes of andere artikelen in uw winkel?

Heeft u een kledingzaak? Of heeft u een Drogisterij, parfumerie, speelgoedwinkel, schrijverij of kapsalon? Overal kunt u de OV-hoesjes en OV-hangers gaan verkopen want bijna iedereen reist wel eens met het openbaar vervoer, dus ook uw klanten.

boxWij hebben speciaal een toonbankdisplay ontworpen voor winkeldoeleinden! Deze toonbankdisplay is van gerecycled karton en wordt opgesteld op een fraai kunststof draaiplateau.

Hiernaast ziet u een foto van de toonbankdisplay, deze laten wij in overleg met u op de 4 zijden full colour bedrukken naar wens. Vraag nu naar de mogelijkheden!

Geïntereseerd? Vul het contact formulier in met uw specifieke wensen en wij zullen zo snel mogelijk met ons antwoord en/of aanbieding komen.

 

 

Instructies voor aanlevering bedrukking

- Als eps vector bestand (eps)
- Als Adobe Illustrator bestand (ai)
- Als CorelDraw bestand (cdr)

In alle gevallen geldt dat de gebruikte lettertypes dienen te worden omgezet naar lettercontouren. Kleuren kunnen worden opgemaakt in PMS kleuren. Bestaat de bedrukking alleen uit tekst en maakt het lettertype niet uit, dan volstaat het doorgeven van de tekst en selecteren wij een duidelijk lettertype voor u. Tezamen met de orderbevestiging ontvangt u altijd kosteloos een duidelijke proef van de bedrukking ter goedkeuring.

Bestanden als jpg, gif, bmp en tif kunnen niet gebruikt worden voor een scherpe bedrukking. Het drukken van rasters en verlooptinten levert meestal druktechnische beperkingen op.