Retouren en garantie

Natuurlijk streeft OV-hanger naar een optimale service voor haar producten en verzending. Mocht de OV-hanger niet aan uw wensen voldoen en wilt u om welke reden dan ook ruilen of retourneren dan kunt u dit doen zonder opgaaf van reden. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De OV-hanger is dus ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, in originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Onder OV-hanger vallen tevens alle (bij)geleverde accessoires.

U dient uw retour vooraf schriftelijk aan OV-hanger te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen aan  info@ovhanger.nl met als onderwerp Retour. Na ontvangst van u mail bevestigen wij uw retour.

Post adres:
OVHanger.nl
T.a.v. Afdeling Retouren
Hollandse Kade 16
1391 JD Abcoude

De aanmelding en de ontvangst van uw retour zal binnen 2-3 werkdagen per e-mail bevestigd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het verbeteren van onze service is iets waar wij voortdurend aan werken. Mocht u ondanks onze inspanningen toch ontevreden zijn of een klacht hebben laat het ons dan zo snel mogelijk weten en neem contact met ons op.