Voorwaarden bezorging

Bezorgen en afhalen

Uw bestelling wordt verwerkt en verzonden zodra www.ovhanger.nl uw betaling of akkoord op uw betaling heeft ontvangen. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail van www.ovhanger.nl.

Indien u uw bestelling doordeweeks voor 17:00u plaatst wordt deze op dezelfde werkdag in behandeling genomen en verzonden. Indien u uw bestelling na 17:00u, of in het weekend plaatst vindt afhandeling en verzending plaats op de eerstvolgende werkdag. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld zodra uw bestelling is afgehandeld en verzonden.

Alle verzendingen worden verzorgd door PostNL. Voor zendingen die door de brievenbus passen neemt OVhanger.nl de bezorgkosten voor haar rekening. Voor zendingen die als pakket worden verzonden wordt het € 4,95 in rekening gebracht. Dit wordt automatisch bepaald bij het afrekenen van uw bestelling. Het gewicht van de zending heeft in dit geval geen invloed op de verzendkosten.

Uw bestelling wordt naar keuze bij u thuis of op een ander adres afgeleverd. Op de afrekenpagina kunt u dan desgewenst kiezen voor een afwijkend verzendadres door het vinkje “Verzend naar hetzelfde adres” uit te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *